Dovleac copt cu miere si nuci

Retete in care nu sunt folosite produse de origine animala
Avatar utilizator
ionescu.alina
Mesaje: 155
Membru din: 02 Noi 2016, 11:22
Contact:

Dovleac copt cu miere si nuci

Mesajde ionescu.alina » 11 Noi 2016, 19:38

Dovleacul contine vitamina A, beta-caroten si fibre, ne ajuta sistemul imunitar si are efect antiinflamator; e foarte gustos si poate fi gatit in multe feluri.
Am ales sa fac dovleac copt cu miere si nuci. Delicios.
Se poate unge dovleacul cu ulei de cocos si se coace timp de cateva minute la 200 grade.
Apoi adaugati putina miere, cateva nuci si putina scortisoara.

( se poate coace cu zahar brun pe deasupra in cazul in care nu va place mierea)

Pofta buna!
Fişiere ataşate
FB_IMG_1478885782711.jpg
FB_IMG_1478885782711.jpg (10.97 KiB) Vizualizat de 136 ori

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator