Yuca in locul cartofilor prajiti :)
Scris: 11 Noi 2016, 19:48
Azi, pentru prima data am descoperit yuca sau manioc.ul, cel din care se fac perlele de tapioca, radacina minune din care se pot prepara multe retete: piure, supa, prajitura chiar si prajit asa cum am facut eu azi..dupa reteta braziliana, acolo unde se mananca foarte des yuca.
Bun, se curata de coaja si se taie in felii groase apoi se fierbe cu putina sare. Se scurge de apa si se prajeste apoi pana devine auriu. Puteti presara tofu si ii mai puneti putin la cuptor.
Eu am preferat sa mananc yuca alaturi de o salata si a fost delicios. Are gust dulceag, aproape de cartoful ce il stim noi.
Daca gasiti yuca nu stati pe ganduri , e sanatoasa si gustoasa.
Bun, se curata de coaja si se taie in felii groase apoi se fierbe cu putina sare. Se scurge de apa si se prajeste apoi pana devine auriu. Puteti presara tofu si ii mai puneti putin la cuptor.
Eu am preferat sa mananc yuca alaturi de o salata si a fost delicios. Are gust dulceag, aproape de cartoful ce il stim noi.
Daca gasiti yuca nu stati pe ganduri , e sanatoasa si gustoasa.