Supa crema de praz si dovleac
- ionescu.alina
- Mesaje: 155
- Membru din: 02 Noi 2016, 11:22
- Contact:
Supa crema de praz si dovleac
Supa de praz si dovleac hranitoare si gustoasa, gata in cateva minute( nu e ea prea "aratoasa" dar cu siguranta e delicioasa).
Dovleacul se coace iar separat se taie prazul( cu tot cu frunze) marunt, doi catei de usturoi, putin ghimbir, sare si piper si se calesc in ulei de masline pana prazul e moale, apoi adaugam bucatelele de dovleac si mai lasam cateva minute pe foc. In bolul de mixer se paseaza toata compozitia asta adaugand putina apa fiarta. Se da in fiert toata supa crema si apoi se serveste cu crutoane ( eu am avut crochete cu seminte de floarea soarelui).
Pofta buna!
Dovleacul se coace iar separat se taie prazul( cu tot cu frunze) marunt, doi catei de usturoi, putin ghimbir, sare si piper si se calesc in ulei de masline pana prazul e moale, apoi adaugam bucatelele de dovleac si mai lasam cateva minute pe foc. In bolul de mixer se paseaza toata compozitia asta adaugand putina apa fiarta. Se da in fiert toata supa crema si apoi se serveste cu crutoane ( eu am avut crochete cu seminte de floarea soarelui).
Pofta buna!
- Fişiere ataşate
-
- 2016-11-14 13.34.56.jpg (221.18 KiB) Vizualizat de 2518 ori
- miriam.triliam
- Mesaje: 3
- Membru din: 18 Oct 2016, 10:31
- Contact:
Re: Supa crema de praz si dovleac
Ghimbirul cum il pui, tocat sau cum? Il prajesti si pe el?
- ionescu.alina
- Mesaje: 155
- Membru din: 02 Noi 2016, 11:22
- Contact:
Re: Supa crema de praz si dovleac
Da, ghimbirul tocat la fel ca usturoiul.
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori