Sandwich vegetarian

Sandwich-ul vegetarian este o raritate, daca nu o curiozitate, pentru toate brandurile producatoare de sandwich-uri prin Bucuresti. Daca veti avea determinarea sa-l cautati, nu-l veti gasi nici in benzinarii, nici in Mega Image, nici la stimabilii de la ale caror Snack-uri faci atac.
Cu toate astea, vine un moment in viata fiecarui vegetarian cand i se deschide in fatza o zi plina, pe parcursul careia stie sigur ca nu va avea acces la surse de hrana. 🙂 In astfel de ocazii, este bine sa aiba un sandwich vegetarian la pachet.

Daca v-ati invrednicit sa aveti la-ndemana paine de casa, jumatate din treaba este rezolvata. Daca nu, o bucata de ciabatta poate solutiona cazul.
De aici incolo, va puteti da frau liber imaginatiei, in toate combinatiile posibile, iar pentru idei care nu v-au venit inca, veti gasi cateva variante de sandwich vegetarian in cele ce urmeaza:


Ingrediente pentru sandwich vegetarian:

1.- snitel de soia, mustar de dijon, ardei capia copt, salata verde, 2 rondele de rosii;
2.- cascaval afumat, 2-3 rondele de ou fiert, pasta de masline, salata verde, 3-4 feliute de gogosar murat;
3.- pate picant vegetarian, telemea de oaie, 2-3 felii de vinete – la gratar, rondele de castraveti proaspeti;
4.- sote de spanac, cascaval, unt, rondele de rosii, salata verde.

Ca regula generala pentru prepararea oricarui sandwich vegetarian, este bine sa aveti o pasta (care poate fi unt, pasta de masline, mustar sau orice alt sos) pentru a imprieteni feliile de paine cu ingredientele solide.  Nu-l faceti prea inalt, decat daca este dublat simetric, astfel incat atunci cand il mancati sa aveti doua jumatati independete, cu aceleasi ingrediente.
Indicat este sa fie infasurat in folie de aluminiu, hartia ar putea suferi modificari.

2 Comments

  1. Pingback: Ziua de luni cu spor | diverse

  2. circu.dianaelena says:

    nevoia te invata

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*