Animal Freedom Day

Animal Freedom Day

   

Animal Freedom DayZiua Internationala a Eliberarii Animalelor (23  si 24 iulie 2011) este un eveniment global, care are drept obiectiv sensibilizarea fata de criza de mediu, a sanatatii umane si a bunastarii animalelor.

Este o zi in care oameni din toate categoriile sociale inceteaza sa consume animale sau subproduse de origine animala. Scopul Animal Freedom Day este de a obtine sprijin pentru a pune capat sacrificarii animalelor, abuzului fata de animale si crearea de surse alternative de alimentare.

Pe 23 si 24 iulie oricine poate veni in sprijinul animalelor de pretutindeni, prin cel mai simplu aport cu putinta: sa nu consume produse animale de niciun fel.

Viziunea Animal Freedom Day este ca, pana in anul 2375, toata populatia globului sa devina vegana. Este foarte simplu: vor celebra eliberarea animalelor , in fiecare an, cu o zi in plus. Ideea este ca toti oamenii sa fie vegani pentru acele zile, daca nu mai mult.

Amintiti-va ca Animal Freedom Day  nu este doar o zi pentru vegetarieni, vegani si activisti pentru drepturile animalelor, este o zi pentru toata lumea sa demonstreze ca animalele au la fel de mult dreptul de a ocupa planeta ca orice om; in calitatea lor de creaturi libere, pasnice si multumite. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*