Aparatul de vidat – metoda eficienta de a pastra alimentele proaspete

Aparatul de vidat – metoda eficienta de a pastra alimentele proaspete

   

Pastrarea alimentelor proaspete pentru cat mai mult timp este o problema analizata si dezbatura in numerose randuri atat de medicii nutritionisti cat si de gospodinele care doresc sa se bucure in orice moment al zilei de hrana gustoasa, proaspata cu calitati nutritionale deosebite. Aparatele de vidat alimente au venit ca o solutie eficienta, igienica si economica de pastrare a mancarurilor preparate sau nepreparate termic, pentru o perioada cat mai lunga de timp. Vidarea alimentelor este si o metoda de a impiedica dezvoltarea bacteriilor in frigidere, congelatoare si aparatele de depozitare a hranei.

Trei tipuri de aparate de vidat performante dintre care poti alege

Aparatele de vidat permit pastrarea prospetimii alimentelor de cinci ori mai mult timp, decat daca sunt puse in frigider pur si simplu. Modelul FoodSaver V3840, realizat din otel inoxidabil, este un dispozitiv profesional, ergonomic si usor de folosti. Dispozitivul permite eliminarea in totalitate a aerului si sigilarea completa a pungilor cu alimente, astfel ca acestea pot fi depozitate cu usurinta. Un alt avantaj cu care vine acest aparat este faptul ca, compacteaza forma alimentelor, astfel ca in frigider se poate depozita un volum mai mare de mancare. Aparatul de vidat FoodSaver V3840 poate sigila diferite tipuri de hrana: fructe proaspete, branzeturi, preparate din carne, carne nepreparata termic, pizza si produse de panificatie.

Daca ai hotarat ca aparatul de vidat este cea mai buna solutie pentru tine si familia ta alege un model de aici, sau analizeaza in continuare care sunt caracteristicile deosebite ale modelului de aparat de vidat Gorenje VS 110W. In primul rand are un design atractiv si practic, este mic si se potriveste confortabil in orice bucatarie. Este prevazut cu mai multe functii care permit pastrarea alimentelor proaspete. Functia de sigilare faciliteaza pastrarea in stare proaspata a preparatelor de panificatie, pe cand cea de vidare si sigilare ajuta la pastrarea produselor precum carne, peste, produse lactate, fructe de padure sau legume preparate termic.

Aparatul de vidat CHAMP VAC 500 produs de Rommelsbacher, este un model profesional ce poate fi utilizat cu succes in gospodarie, restaurante sau magazine alimentare. Este usor si poate fi integrat cu rapiditate in bucatarie. Pentru a spori eficienta, producatorii au implementat ecranu; cu afisaj LED care ofera informatii cu privire la starea de functionare a aparatului. Cu acest dispozitiv vidarea alimentelor se realizeaza usor, printr-o singura operatiune, deasemenea este prevazut cu senzor special care impiedica scugerea lichidelor, deci intregul proces se face in conditii maxime de igiena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*