Brandeberg, pensiunea recomandata de criticii din intreaga lume

Brandeberg, pensiunea recomandata de criticii din intreaga lume

   

Oare cum fac criticii de unitati de hoteliere sau cei care dau note restaurantelor? Credeti ca vin zgomotos si anunta pentru ce au venit?
Ei vin incognito, asa cum se duc viitoarele soacre in vizita la nurori. Ajunse acolo, cer un pahar cu apa rece, iar cand fata se duce la bucatarie sa il aduca dau cu degetul pe biblioteca, sa vada daca s-a asezat praful, se uita pe sub canapea, daca acest lucru este posibil.

Ochi si atitudine de soacra, ce sa mai! De ce ar spune un critic tare ca a venit in control si ca va scrie o cronica despre pensiunea sau restaurantul respectiv?
Cand alegi un loc de cazare, citeste mai intai toate materialele de pe internet. Articolele scrise si postate pe site-uri, apoi stai de vorba cu oamenii care au fost acolo.
Cand este vorba de apreciere obiectiva si de scos bani din buzunar pentru cazare, laudele dispar. Turistii si criticii din turism vor cauta sa gaseasca un defect, sa descopere o bila neagra, dar atentie! Daca nu gasesc puncte slabe, nici nu le inventeaza, fiindca sunt onesti.

Brandeberg face parte in acest moment din unitatile de cazare fara defecte sau puncte slabe in toate sectoarele serviciilor oferite.
Mai intai a fost analizata locatia. Amplasare de nota 10, peisaj mirific, obiective turistice variate, trasee montane variate si pentru incepatori si pentru experimentati. Se intelege ca a primit nota 10 la acest capitol.
Apoi s-a trecut in revista modul in care pensiunea si personalul ei stiu sa initieze oaspetii in bune practici, adica educatia ecologica pe care o fac.
Cine nu ar da nota maxima, pensiunii care pune la dispozitia turistilor biciclete de inchiriat, sa nu polueze atmosfera si in acest mod ii provoaca si la miscare?
S-a trecut la analiza stricta a camerelor si a bailor. Camerele spatioase sunt de o curatenie greu de definit in cuvinte, plus ca mobila aceea din lemn, pictata manual le ofera o nota regala.
Baia are toate dotarile necesare, incepand de la prosoape mari si pufoase si terminand cu sapunul lichid si solid, gelul de dus si samponul.
Toate produsele de calitate miros frumos, curata in profunzime, hidrateaza si protejeaza pielea.
Aceste produse sunt distribuite cu generozitate in baie, iar cei care au fost in strainatate stiu ca trebuie sa suplimenteze produsele de igiena, fiindca nu este niciodata gel de dus suficient. In privinta aceasta hotelurile si pensiunile romanesti sunt la mare inaltime.
In ultima vreme este luat in calcul si cantareste mult si divertismentul.
In zilele mohorate, omul trebuie sa gaseasca lucruri placute de facut, sa nu se inchida in camera si sa doarma. Sala imensa de sport unde se pot juca billiard, tenis de masa si alte doua jocuri antreneaza pe cei plini de energie si cand viscoleste afara sau ploua cu galeata.
Siguranta turistilor? Nicio scapare nu s-a gasit aici. Personalul de la receptie este foarte vigilent, in timpul noptii, pensiunea se inchide. Turistii care au nevoie pot beneficia de un masaj de relaxare, programandu-se din timp. Terapeutul este calificat.
Curatenia din restaurant a primit si ea cinci stele din cinci stele, maximum de punctaj. La capitolul mancare variata, buna, portii generoase si putin timp de asteptare, pensiunea a stat la fel de bine.
S-au facut analize ale mancarurilor si s-a constata ca se gateste in fiecare zi si sunt folosite cele mai proaspete si gustoase ingrediente.
Apoi s-a trecut la aspecte de finete: linistea, calitatea lenjeriilor, lumina din camera si de pe holuri noaptea, conexiunea la internet, numarul de programe ce se pot vedea la televizor si calitatea imaginii si acuratetea sunetului acestuia. Nu s-a gasit absolut nimic care sa depuncteze, totul este la superlativ.
Am citit toate aceste opinii ale criticilor, bloggerilor si turistilor, dupa ce apropiati de-ai mei mi-au recomandat unitatea respectiva, apoi am avut curioziatea sa vad, daca se exagereaza sau totul este real.
Nu sunt un om pretentios, dar stiu sa fac diferenta intre un hotel de cinci stele si unul de trei. La unitati de cazare cu doua stele nu ma duc, fiindca au baia pe hol si ideea de a sta la rand sau de a iesi din camera la miezul noptii pentru o urgenta ma derenjeaza profund.
Duceti-va la Brandeberg, fiindca evaluarile tuturor se justifica!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*