Brazi de Craciun in ghiveci

Brazi de Craciun in ghiveci

   

Se pare ca lucrurile incep sa devina civilizate si in Romania: tocmai ce-a trecut prin Parlament legea reglementarii fumatului in locurile publice, lucru laudabil din toate punctele de vedere, chestie urmata de o stire “verde” si imbucuratoare, aceea a unui serviciu de replantare a brazilor de Craciun in ghiveci.

In ce consta serviciul? E simplu, dupa ce trec sarbatorile de iarna (daca ai avut suficient de mult bun simt incat sa alegi un brad de Craciun in ghiveci, viu si nevatamat) exista un serviciu de colectare al acestor brazi chiar de la locuinta ta. Brazii respectivi vor fi tinuti in conditii de hibernare pana in luna martie, cand se va proceda la replantarea lor.
Elegant.

Vezi aici de unde poti cumpara brazi in ghiveci, cu optiune de replantare.

replantare-brazi-craciun-ghiveci

Prin Serviciul de Replantare, Floria asigura ridicarea bradului din locuinta clientului, pastrarea bradului pe timpul iernii in conditii optime si replantarea lui atunci cand mediul este favorabil. In luna martie Floria va demara o campanie de replantare a acestor brazi, actiune la care pot participa si clientii Floria.

Serviciul de Replantare Brazi poate fi selectat din pagina de produs a bradului pe care il alegeti.

Nu-i asa ca e o veste placuta? Daca ar fi costat mai putin, nu 99 RON (doar serviciul de replantare al brazilor de Craciun in ghiveci), ar fi fost chiar impresionant.

 

In 2015, de Craciun, alegeti brazi in ghiveci pentru a va impodobi casa in spiritul sarbatorilor. Romanii au participat in acest an la zeci de actiuni ecologice, puteti continua aceasta frumoasa initiativa! Sustineti si impodobirea brazilor vii, de Craciun, pentru a salva un procent important din copacii tarii noastre.

Mai frumosi, si plini de viata, foarte multi brazi in ghiveci va asteapta anul acesta, aducand tara noastra in rand cu restul lumii, care de multi ani apeleaza la aceasta solutie pentru a avea in casa un brad de Craciun superb. Un brad in ghiveci nu se va ofili, nu va umple casa de ace, si, alegand brazi vii in giveci, nu vom avea dupa sarbatori un oras trist, plin de brazi care si-au gasit sfarsitul langa pubelele de gunoi.

Este o alegere ecologica, brazii in ghiveci sunt o investitie pe viata, raman vesnic tineri, si veti avea in casa mirosul proaspat de brad pe toata durata sarbatorilor. De Craciun, un brad impodobit, va inveseleste sufrageria, iar in tot restul anului veti avea propriul bradut in curte sau in balcon.

Brazii vii, in ghivece, sunt brazi care rezista in interiorul casei, dar si afara, la temperaturi intre -5 grade si +30 de grade Celsius. Tot ce trebuie sa faceti este sa udati din cand in cand bradul, ca pe oricare alta planta.

Sustine viata, alege un brad in ghiveci

Cumparand brazi in ghiveci protejati natura si padurile de brazi vii, care anual sunt defrisate pentru a sustine o traditie frumoasa, dar periculoasa pentru planeta.

Arata interes pentru mediul in care traim sustinand aceasta campanie inspirata de Festivalul Brazilor de Craciun. Exista copii pentru care Craciunul nu inseamna nimic, si care nu primesc nici macar un zambet. Sa ii ajutam sa aiba o viata mai buna!

Daca nu ai unde pastra bradul, il poti replanta in natura. Cumparand un brad viu, in ghiveci, vei avea posibilitatea sa ai in preajma, tot anul, un brad viu, care va continua sa traiasca si dupa ce magia sarbatorilor s-a incheiat, fara sa reprezinte un sacrificiu inutil.

Alege un brad viu, salvand astfel padurile si ecosistemul.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*