Ce este si de ce alegi oja vegana 7 free

Ce este si de ce alegi oja vegana 7 free

   

In materie de beauty se tine mereu pasul cu inovatia. Asadar, pe masura popularitatii stilului de viata vegan se pare ca si produsele de cosmetica pot fi la fel. O oja vegana este fara doar si poate un ultim trend pe aceasta piata. Nu vine sa surprinda insa numai cu numele si clasa din care face parte. Concret, este acel tip de oja care ofera o alternativa la combinatiile de substante chimice ce sunt de regula folosite.

O oja vine de regula „imbunatatita” cu tot felul de substante menite sa o faca mai lucioasa, sa reziste mai multe si multe alte proprietati. Ce nu isi dau seama utilizatoarele de astfel de oje este ca isi afecteaza starea de sanatate si aspectul unghiilor. Iata deci de ce o oja vegana devine deja o varianta demna de luat in considerare.

Tu stii ce alegi de pe rafturi?

Criteriul de selectie a unei oje este legat de aspect. Ce maniera superficiala insa de a clasa ceea ce este sanatos si sigur de folosit! Asadar, ca o lectie despre aceste concepte, un lac de unghii vegan vine sa schimbe povestea.

Mai exact, un produs din aceasta clasa, de tipul oja 7 free inseamna nu numai a alege o oja fara chimicale, ci si una multumitoare ca si efect. Trebuie stiut ca are un ton de culoare intens, nu lasa dungi inestetice deci este un lichid suficient de dens pentru a oferi o acoperire optima. Nu in cele din urma, asa cum si eticheta arata, nu contine chimicale, fiind un produs sigur de utilizat chiar si pentru viitoarele mame.

O responsabilitate aparte fata de sanatatea unghiilor face diferenta intre complex si o alegere optima. Adica mai degraba sunteti atente la ce alegeti in materie de oja decat sa perpetuati un cerc vicios: unghii cu probleme de sanatate si estetica, acoperite de oja pentru o aparenta imbunatatire. Repetand la nesfarsit acest procedeu nu faceti altceva decat sa afectati si mai tare starea acestora. Iar un exemplu elocvent este legat de unghiile patate, ingalbenite din cauza straturilor de oja folosite in mod repetat.

Desigur, nu acelasi lucru se intampla cand vine vorba de un lac de unghii 7 free spre exemplu, disponibil in cadrul magazinului online eubio.ro.

De ce 7 free?!

Oja 7 free nu numai ca promite un aspect atragator, insa isi demonstreaza calitatea si proprietatile inovatoare. Acest tip de lac de unghii dispune de varietate in culori si finisaje. Deci cele interesate de culori vibrante nu trebuie sa considere o astfel de alegere un compromis, dimpotriva chiar. De fapt, au de castigat mai mult decat ar crede, respectiv sanatatea unghiilor, pe termen lung. Isi reduc expunerea la substante chimice si se pot bucura de unghii colorate dupa bunul plac.

Formula 7 free este foarte bine gandita si edificatoare. Asta pentru ca exclude cele 7 tipuri de substante ce in mod normal se regasesc in retetele ojelor clasice de pe rafturile magazinelor. Este vorba de lipsa de toluen, formaldehida, ftalati, xylene, parabeni, camfor si colofoniu.

Preturile sunt chiar accesibile, mai ales pentru cat de benefica este reteta unei oje vegane pentru sanatatea unghiilor. Pentru cele curioase sa testeze si sa devina fidele acestor oje, eubio.ro este o recomandare demna de luat in considerare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*