„Cumparam aur si amanet lantisoare aur cu plata pe loc” un anunt providential din punct de vedere financiar

„Cumparam aur si amanet lantisoare aur cu plata pe loc” un anunt providential din punct de vedere financiar

   

Multi nu recunosc ca isi doresc bani, de teama sa nu fie judecati de semenii lor. Risti sa fii etichetat ca fiind materialist, daca ai curajul sa spui ca iti doresti premiul cel mare la loto sau sa iti pice niste bani din cer. In realitate, cu banii putem sa ne cumparam tot ceea ce avem nevoie si daca se spune ca sanatatea, viata si tineretea nu se pot cumpara, in prezent ar trebui sa avem rezerve fata de aceasta afirmatie. De ce? Ai bani, ai acces la cele mai bune clinici din tara, la cele mai atente ingrijiri, la aparate performante si la tratamente revolutionare. Nu se poate cumpara sanatate bruta cu bani, dar se poate obtine restaurarea ei sau ameliorarea suferintelor. Nu putem da anii inapoi, dar cu cateva mii de euro ne facem imbunatatiri care ne fac cu 10-15 ani mai tineri.

Lucruri care pentru ceilalti par mofturi, pentru cel in cauza au o importanta majora. Nu trebuie sa judecam, nici sa comentam alegerile semenilor nostri. Este dreptul unei femei sa aleaga sa isi puna silicoane, daca asta o va face sa se simta mult mai fericita.
Uite, in cazul in care iti doresti un lifting facial, o pereche de silicoane sau una de eliminare a cercanelor, anuntul cumparam aur si amanet lantisoare aur cu plata pe loc suna providential.

O femeie simte ca traieste cu adevarat numai cand atrage toate privirile cu frumusetea ei. De indata ce observa primul rid, primul fir de par alb, obrajii cum se lasa usor sau buzele ridate si patate, ar face orice sa elimine aceste prime simptome ale uratirii. Da, reabilitarea frumusetii costa, dar resturile de bijuterii din aur si din argint pe care le are in casa, duse la Casa de Amanet potrivita ii asigura resursele financiare pentru toate operatiile estetice pe care doreste sa le faca.
Asa, in locul lantisoarelor rupte si bratarilor deformate, vei obtine banii necesari pentru imbunatatirile de care ai nevoie.
De ce sa apelezi la casa de amanet prezentata de mine mai sus?
1. Fiindca promptitudinea lor este proverbiala. Completezi formularul de pe site-ul lor oficial si te suna inapoi dupa 3 minute. Daca iti fac o programare la ghiseu peste 30 de minute, esti sigur/sigura ca pleci pe loc cu banii acasa in schimbul obiectelor de valoare pe care le vinzi sau le amanetezi.
2. Iti ofera cele mai bune preturi de pe piata, adica de la 70-90 % din valoarea totala a bunului pe care il vinzi sau il amanetezi. In timp ce altii profita de dorinta ta de a face rost de bani si de a vinde sau amaneta ce ai, ei te invata sa nu te grabesti sa faci compromisuri, cand iesi in pierdere. De ce sa vinzi sub 50% din valoarea bijuteriilor deteriorate, cand poti lua 70% din valoarea lor?
3. Nu exista nici formalitati, nici comisioane oprite din suma pe care ti-au comunicat-o prima data. Daca esti destul de rapid si hotarat, poti avea banii in aceeasi zi in care esti interesata sa le vinzi. Intri repede pe site si soliciti consiliere. Raspunzi cu sinceritate la toate intrebarile si soliciti consultanta la cel mai apropiat ghiseu. In 2-3 ore ai banii.
4. In cazul in care doresti sa amanetezi si sa rascumperi, ei au cele mai mici comisioane pe zi, in plus bunurile sunt securizate 100%.
Dar nevoile financiare ale unei persoane pot fi dictate de cauze de viata si de moarte. Poate fi vorba de cineva foarte apropiat care este grav bolnav si necesita ingrijire, tratament si regim pretentios, de ultima rata la casa neachitata, de plata la timp a taxei de scolarizare a copilului.
Petrecerea unor concedii de vis cu familia, efectuarea si mentinerea curateniei elementare a casei, cosul zilnic, facturile, toate acestea necesita finante consistente si sa ramai in urma o data inseamna sa tragi dupa tine o gaura care se va mari in timp. In loc sa te indatorezi, mai bine renunti la ceea ce iti prisoseste.
Casa de amanet intelege oamenii care au nevoie urgenta de bani si si-a diversificat ofertele sa ii ajute pe cat mai multi dintre ei.
Nu ai bijuterii din metal pretios, atunci poti aduce electronice, tablouri, ceasuri de lux, chiar masina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*