Restaurantul vegan din Monte Carlo, pastorit de Djokovic si a lui sotie

Restaurantul vegan din Monte Carlo, pastorit de Djokovic si a lui sotie

   

Este cunoscuta trecerea la dieta fara gluten a numarului 1 mondial in tenis, dar partea vegana a lui Novak Djokovic este mai putin mediatizata, cu toate ca atletul declara: “Hrana vegana ma face mult mai constient de corpul meu pe teren… mai alert. Am eliminat toxinele din corp, si impreuna cu ele toate inflamatiile si celelalte lucruri care impietau la nivel energetic.”
Minunat, un sportiv de top afirma ca alimentatia vegana este indicata atletilor de performanta.

Asa ca, impreuna cu sotia sa, Jelena, numarul 1 al tenisului mondial a decis ca e momentul sa deschida un restaurant vegan, in Monte Carlo, acolo unde isi are resedinta.

Zvonurile despre restaurantul vegan al lui Djokovic au aparut prin aprilie 2016. Unii spuneau ca s-a deschis, altii ca se va deschide. Cert e ca, la momentul scrierii acestui articol (6 septembrie 2016) website-ul restaurantului Eqvita afiseaza un “Coming soon” pe prima pagina, ceea ce, in ciuda faptului ca iubesc idea raspandirii acestui tip de abordare a vietii (la veganism ma refer), ma face sa recunosc un diletantism neplacut. Bine, daca era vorba despre niste tineri pentru care costul unui website ar fi insemnat ceva dificil de surmontat la inceputul unei afaceri, ar fi fost oarecum de inteles, dar pentru un tip care castiga milioane de dolari… arata incredibil de dezamagitor.

website-eqvita

In fine, pagina Facebook a restaurantului pare destul de activa, chiar daca nu debordeaza de profesionalism nici ea. E pacat ca asemenea idei, frumoase in sine, nu sunt sustinute de o abordare profesionista nici macar de catre oameni de la care ai avea pretentii ca sunt mai umblati prin lume si inteleg rostul lucrului bine facut (fara nicio legatura cu prostia electorala romaneasca).

restaurant-eqvita

Pe langa aspectele de comunicare prezentate mai sus, din marturiile prezente pe Tripadvisor (inclusiv fotografii), rezulta ca restaurantul vegan al lui Nole este aproape o gluma proasta, care face mai mult rau decat bine stilului de alimentatie vegan. Restaurantul este situat pe locul #63 din 97 de restaurante in Monte-Carlo. Pozele spun mai mult decat as fi vrut sa aflu.

supatort-caju

 

 

 

 

 

 

In loc de concluzie, pe care o puteti trage singuri, prefer sa deplang impostura in care se scalda majoritatea promotorilor miscarii vegane, din Monte Carlo pana-n Bucuresti.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*