Mancare Thai Vegana la Tuk Tuk

Mancare Thai Vegana la Tuk Tuk

   

Tuk Tuk este un restaurant cu specific Thai, deschis pe strada Putul lui Zamfir, aproape de intersectia cu Beller. Mancarea e foarte buna, servirea ireprosabila, preturile rezonabile pentru specificul thai (usor peste media restaurantelor bucurestene, datorita ingredientelor sensibil mai scumpe).

Restaurantul Tuk Tuk este vegan / vegetarian friendly, adica foarte prietenos, avand in vedere ca peste 80% din preparatele existente in meniu sunt vegan sau au varianta vegana. Asta spre deosebire de Kunnai, celalalt restaurant Thai din Bucuresti, unde plangi dupa un fel de mancare vegan, si chiar daca plangi tot degeaba.

Recomandam supa Tom Yum vegana si curry in sos verde. La desert, Mango Sticky Rice este minunat, daca-l prinzi in varianta buna, fiindca l-am consumat si in versiunea ciorbita de orez, in care gustul seamana, dar nu e chiar ce trebuie, asta ca sa nu pomenim de consistenta.

E o usoara problema de constanta in calitate, ca peste tot in Bucuresti, dar per total iese pe plus.

Ambianta este placuta, mai ales la etaj. Terasa e micuta, destul de inghesuita de barul care consuma cam 20% din spatiu.

In weekend este foarte aglomerat, trebuie sa rezervati telefonic daca nu vreti sa asteptati in strada pana cand se elibereaza (daca se elibereaza) vreo masa.

Mai multe informatii, precum meniu si preturi Tuk-Tuk, gasiti pe pagina lor oficiala Facebook.

 

 

One Comment

  1. Cum sa faci bani usor says:

    Am încercat și eu desertul Mango Sticky Rice și este într-adevăr foarte bun. Recomand! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*