Nimic nu este mai simplu decat atunci cand sunt folosite containere fabricate de Schoeller Allibert!

Nimic nu este mai simplu decat atunci cand sunt folosite containere fabricate de Schoeller Allibert!

   

De-a lungul timpului s-au folosit diverse modalitati pentru transportarea si depozitarea produselor, de la cutii realizate din lemn, pana la boluri din ceramica si asa mai departe, acestea fiind in prezent modalitati destul de primitive, comparativ cu ce avem in ziua de azi. In prezent, avem puse la dispozitie o multime de astfel de solutii, mult mai rezistente la socuri si durabile in timp, inclusiv reciclabile.
In cazul in care va numarati printre aceia care sunt in cautarea celor mai bune solutii pentru depozitat si pentru transport marfa, atunci trebuie sa apelati la serviciile celor de la Schoellerallibert.ro si astfel veti putea organiza, depozita si transporta mult mai bine produsele dumneavoastra.

Aceasta este o companie care se ocupa cu comercializarea acestor tipuri de produse precum containere mari pliabile, paleti din plastic, containere IBC pliabile, ladite din plastic, navete dublu stivuibile, carucioare, ladite pentru industria baturilor si asa mai departe. Printre cele mai importante sunt euro containerele, deoarece acestea pot inmagazina o cantitate foarte mare prin dimensiunile pe care le au, fiind disponibile accesand link-ul https://www.schoellerallibert.com/ro/products/stackable-containers/euro-containers/.

Magazinul are in stoc mai bine de 1000 de modele de ambalaje din plastic returnabil, la care se adauga in plus, multe altele care se pot fabrica special la comanda clientului dupa proiectul acestuia sau dupa descrierea sa. Aceste tipuri de ambalaje din plastic se intalnesc peste tot, ajuta la transportul diferitelor tipuri de marfuri, la depozitarea precum si la comercializarea acestora. Ambalajele din plastic le gasim in toate domeniile, cu ajutorul acestora avand posibilitatea de a transporta orice rapid, simplu si in deplina siguranta.
Principalele categorii de produse pe care le puteti achizitiona accesand Schoellerallibert.ro, se impart in urmatoarele categorii:
• Containere mari pliabile
• Boxpaleti rigizi din plastic
• Paleti din plastic
• Containere IBC pliabile, pentru manipularea lichidelor
• Cutii plastic | Naveta pliabila | Lazi plastic
• Containere din plastic stivuibile, klt
• Navete dublu stivuibile
• Carucioare
• Industria bauturilor cu navete si lazi sticle
• Galeti pentru produse periculoase certificate ONU
Fie ca este vorba despre solutii pentru depozitare si transport din plastic returnabil de dimensiuni mari sau mici, toate aceste produse enumerate mai sus sunt realizate din materiale solide si de cea mai buna calitate menite sa reziste la incarcaturi grele cat si socuri puternice. Insa, nu trebuie sa uitam si faptul ca este necesar sa respectam indicatiile producatorului care includ si modul de utilizare al acestora, astfel incat sa ne putem folosi fara a exista nici un fel de pericol.

De mai bine de 50 de ani de cand acasta companie activeaza, scopul a fost producerea si comercializarea unor produse de cea mai buna calitate pentru clienti, iar dovada cea mai clara a calitatii produselor comercializate si a serviciilor prestate, se poate explica foarte simplu prin toata aceasta perioada. Deoarece este o organizatie multinationala, se doreste ca toti clientii sa beneficieze de expertiza si competenta superioara, indiferent de tara in care se afla. In prezent aceasta companie se poate lauda cu un patrimoniu bine cotat la nivel mondial, format din cei mai important jucatori din industrie: Schoeller, Wavin, Perstorp, Arca, Linpac, Allibert, Paxton, Stucki.
De asemenea, in ceea ce priveste prezenta in diverse tari, compania Schoeller Allibert si-a extins serviciile peste tot in lume, mai exact in urmatoarele tari: Austria, Belgia, Chile, China, Republica Ceha, Finlanda, Franta, Germania, Ungaria, India, Italia, Letonia, Mexic, Olanda, Norvegia, Polonia, Rusia, Serbia, Slovacia, Spania, Suedia, Elvetia, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie, Statele Unite, precum si la noi in tara.

De ce sunt recomandate produsele si serviciile celor de la Schoellerallibert.ro? Pai este foarte simplu iar motivele sunt multiple. In principal, este vorba de calitate premium la preturi foarte avantajoase. Beneficiile acestor produse sunt reprezentate desigur de calitatea superioara, durabilitatea dar si imbunatatirea eficientei rentabilitatii lantului de aprovizionare. Un alt aspect important este reprezentat de reducerea costurile de transport dar si de cantitatea de deseuri si ajuta la imbunatatirea imaginii de brand ajutand la protejarea mediului datorita faptului ca este vorba despre produse returnabile si reciclabile. Cu alte cuvinte, este vorba despre o companie care proiecteaza, dezvolta si produce cele mai bune solutii pentru ambalare din plastic returanbil dar si soltutii de transport si depozitarea al marfurilor, de la iesirea din fabrica pana la asezarea pe raft.

Toate detaliile despre tot ce reprezinta aceasta companie si produsele comercializate va sunt puse la dispozitie online, la numai un simplu click distanta. Alegand calitatea produselor Schoeller Allibert, veti putea si dumneavoastra sa livrati mai departe numai servicii superioare calitativ pentru clienti, totul prin intermediul acestei companii cu peste 5 decenii in spate de experienta in acest domeniu, experienta care a dus compania in topul de pe aceasta nisa la nivel mondial.
Personal am apelat recent la serviciile lor in ceea ce priveste achizitionarea catorva containere pentru o mica ferma pe care o detin, avand nevoie de o solutie accesibila dar totusi superioara calitativ pentru depozitarea cerealelor. Am aflat de acestia in timp ce cautam online containere si nefiind multumit de alte produse gasite, am luat decizia de a incerca si produsele lor. Am plasat initial comanda pentru un singur container iar dupa ce am vazut despre ce este vorba, a mai urmat inca o comanda de cinci bucati.

Sunt extrem de multumit de alegerea facuta, singurul regret pe care il am, fiind acela ca nu am aflat mai devreme de aceste solutii oferite de Schoeller Allibert. Va recomand cu toata increderea sa accesati magazinul online si sa achizitionati produse de la acestia si cu siguranta veti face alegerea perfecta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*