Restaurant Vegetarian Mandala

Restaurant Vegetarian Mandala

   

RESTAURANT INCHIS

La Mandala, restaurantul vegetarian din zona Mantuleasa, am ajuns zilele trecute, exact cand se facuse destul de frig incat sa cautam un refugiu central, lipsit insa de aglomeratie.

Ne asteptam sa nu gasim loc de parcare, insa a fost cu noroc, si astfel am ajuns in cel mai ferit colt al restaurantului, in vecinatatea reasiguratoare a doua seturi a cate trei prize. Foarte folositoare. Restaurantul Mandala este in curs de redecorare, din cate am inteles. Peretii sunt decorati cu mandale (cum altfel?), mesele sunt acoperite la randul lor cu o semi-fata de masa cu motiv indian, deasemenea foarte placuta. In restaurant predomina rosul inchis, care mai temepreaza din asprimea mobilierului intunecat. Lumina este difuza si muzica in surdina, foarte relaxanta.

Restaurant vegetarian Mandala

Mi-au placut mult sobele mari, cu care se incalzeste Mandala (restaurantul vegetarian se afla intr-o casa veche, boiereasca). Imi imaginez ca iarna va fi foarte placut acolo, la adapost fata de strada Paleologu, care, desi e la doi pasi de Unirea, e foarte linistita, mai ales cand e troienita de zapezi.

Au trecut pe la masa noastra o quesadilla foarte aratoasa, pe cat de mare, pe-atat de buna, o delicioasa portie de paste cu legume, o supa de rosii pe care o recomand oricand (nu uitati de crutoanele cu usturoi), si un desert numit Mahalo (mere, scortisoara, miere, inghetata de vanilie si caramel), foarte bun. Freshul de morcovi a fost chiar fresh, si foarte apreciat.

Una peste alta, este un restaurant care ar trebui sa se afle pe lista oricarui vegetarian, sunt multe feluri de mancare, destule potrivite si pentru vegani sau cei care tin post, si cred ca ar fi la fel de interesant si pentru un ne-vegetarian care vrea sa incerce cateva preparate noi.

Pe langa restaurant vegetarian, Mandala functioneaza si ca un club unde se tin cursuri tematice, de dezvoltare personala, se proiecteaza filme si se pot cumpara carti pe aceeasi tema.

RESTAURANTUL VEGETARIAN MANDALA S-A INCHIS

Mandala
Str. Paleologu nr. 20
Bucuresti
program L-D: 12.00 – 23.00
Happy Hours: 12.00-17.00 – 10%
Mobil: 0732.026.279

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*