Sushi vegetarian

Sushi vegetarian

   

Desi pare un non-sens, sushi fiind legat de folosirea pestelui, sushi vegetarian s-a incetatenit, ca denumire, fiind din ce in ce mai intalnit in restaurantele vegetariene, si nu numai.

In fapt, sushi vegetarian nu e deloc greu de acceptat si realizat, daca ne gandim la modul in care a aparut sushi-ul clasic, acesta fiind mai degraba un “accident” in hrana oamenilor de rand, decat o reteta cu pretentii de rafinament culinar.

 

 

 

 

Unde gasim sushi vegetarian?

Astazi, la OMRA Elias, Bucatarul Vegetarian prezinta o multime de role maki, umplute cu cele mai nastrusnice combinatii de legume.


Pe langa sushi vegetarian, inca un desert surpriza, care va incununa seria deliciilor si capriciilor culinare de week-end vegetarian.

 

 

3 Comments

  1. Olivia says:

    Ma bucur ca ai prezentat o astfel de reteta, sincer lundu-ma dupa titlul nu as fi crezut nici o data ca este posibil, ma gandeam ca este asa un titlu generic ce cauta sa atraga tot mai multa lume.
    Insa imaginea m-a lamurit, multumesc inca o data pentru post.

  2. Iris says:

    Mi s-a facut o pofta dupa ce am citit articolul si tot asteptam sa apara si reteta… 🙂 Domnule bucatar, nu ne dezvaluiesti si noua reteta delicioasa?

  3. O sa-l convingem pe Alexandru (bucatarul vegetarian la tine acasa), sa ne impartaseasca reteta, pentru cei care au timp si talent s-o incerce. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*