Targ Raw Vegan de primavara

Targ Raw Vegan de primavara

   

Cel de-al doilea targ Raw Vegan organizat vreodata in tara noastra, de primavara, de aceasta data, va avea loc pe 27 martie 2011, la Rin Grand Hotel din Bucuresti, in sala de conferinte Paris.

Prin intermediul acestui targ raw vegan se promoveaza stilul de viata sanatos, bazat pe consumarea intr-o mai mare masura (neexclusiva) a fructelor, legumelor si verdeturilor in starea lor naturala, cruda, proaspata, si prin consumarea sucurilor naturale, proaspete, pline de vitamine, enzime si minerale, obtinute prin procedee NEcentrifugale, precum si constientizarea riscului crescut de afectiuni provocate de o alimentatie neechilibrata, plina de E-uri si grasimi care conduc la imbolnavirea si imbatranirea timpurie a corpului (boli cardiovasculare, obezitate, diabet etc.).

Targul va fi deschis publicului larg, incepand cu ora 10:00, pana la 20:00, iar intrarea va fi libera. Vor exista expozanti care vor oferi vizitatorilor o gama larga de produse: de la electrocasnice de ultima generatie, carti de retete, legume si fructe bio, tavite si caserole cu seminte germinate si vlastari, uleiuri aromatice, pana la delicatese raw vegan ambalate sau proaspat preparate. Concomitent cu expozitia, intr-o sala special amenajata, vor fi demonstratii culinare si prezentari de sanatate, incepand cu ora 13:00.

Programul complet si informatii suplimentare despre Targ Raw Vegan de primavara, pe website-ul oficial.

One Comment

  1. simona rosu says:

    Buna ziua,

    pe ce adresa de e mail v-as putea trimite o serie de comunicate de presa?

    Va multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*