Restaurant Chinezesc Templul Soarelui

Restaurant Chinezesc Templul Soarelui

   

Restaurantul Chinezesc Templul Soarelui este unul dintre cele mai vechi nume din categoria restaurantelor chinezesti, multa vreme mancarea chinezeasca fiind asociata cu Templul Soarelui si Marele Zid (vecinul primei locatii, de pe V. Lascar).

In timp, Templul Soarelui s-a dezvoltat (devenind un lant format din patru restaurante in Bucuresti si unul in Constanta), si s-a mai schimbat, uneori in bine, alteori nu chiar, dar a ramas un reper pentru bucataria chinezeasca din Bucuresti. Recomandat ramane primul, cel de pe Lascar, mai ales dupa ce-au indraznit renovarea de acum 2 ani. Mancarea e buna, uneori excelenta, servirea e buna si ea. Bucataria serveste feluri predominant din zona Sichuan, cu picanterii mai mult sau mai putin accentuate, care pot fi specificate in momentul comenzii.

Ca feluri recomandate ar trebui mentionate: tofu cu aroma de peste (o reteta unica in Romania), cartofi GanBian, cartofi Gong Bao si mala tofu (hot!).

Preturile de la restaurant Chinezesc Templul Soarelui sunt medii, un raport corect intre calitatea mancarurilor si ambient.

In curand vom publica reteta pentru “mala doufu”, preluata direct de la bucatarii chinezi.

Website-ul oficial www.templulsoarelui.ro/

One Comment

  1. […] Intre masajul erotic si bucataria chinezeasca s-a infiripat o iubire prin intermediul cuvintelor “Templul Soarelui“. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*