Unde purtam costumele de baie cu talie inalta?

Unde purtam costumele de baie cu talie inalta?

   

In perioada sarbatorilor de Iarna, multi si multe incearca sa fenteze iarna macar cateva zile si sa plece spre locuri mai calde, in mini-vacante traditionale deja.

Printre destinatiile predilecte ale romanilor care doresc sa faca plaja in timpul iernii se numara Egipt, Dubai, Tenerife si Thailanda, dar lista poate continua. Ca mai intotdeauna, destinatia este aleasa in functie de buget.

Vacanta fiind stabilita, nisipul fierbinte asteptand doar sosirea sezlongului pe care sa ne asezam, apare problema costumului de baie, care nu poate lipsi din bagaj. Chiar daca faceti parte din categoria naturistilor, pentru care cel mai bun costum de baie este cel al lui Adam, respectiv al Evei, cand va faceti vacanta intr-o tara musulmana, precum Egiptul amintit mai sus, este bine sa purtati un costum de baie cat mai conformist, daca nu vreti sa aveti probleme cu bastinasii.

Aveti doua posibilitati in a alege asa ceva: prima alegere se refera la costumele de baie intregi, care pot chiar avantaja plinutele, dar bronzarea va fi doar pe maini si picioare, in vreme ce burta va ramana alba ca a unei broaste de gradina; nu tocmai estetic. A doua alegere ar fi cea a unor costume de baie cu talie inalta (retro), varianta care impaca oarecum capra cu varza, acoperind relativ mult din partile pe care unii oameni le considera rusinoase, dar lasand totusi suficient la iveala incat sa putem spune, la intoarcerea din calatorie, ca am fost la plaja pe undeva.

Aceste costume de baie sunt destul de comode si asigura destul de bine impotriva valurilor mari, care pot uneori cauza surprize celor care poarta bikini cu sfori subtirele.

Costumele de baie retro, cu talie inalta, pot fi utilizate cu succes de catre tipele care nu dispun de picioare lungi, croiala acestor piese de plaja reusind sa mascheze destul de bine acest neajuns (mai ales in combinatie cu niste papuci de baie cu putin toc).

Este evident ca aceste costume de baie cu aspect retro nu pot (si nu trebuie) sa fie purtate pe plaje de fite precum cele din Ibiza, Coasta de Azur sau Punta Cana, fiindca n-ati face decat sa distrati lumea. Fiecare lucru, includem aici si costumele de baie despre care facem vorbire, isi are rostul lui, si orice fel de exagerare ne poate arunca in ridicol. Pe de alta parte, un corp bine proportionat poate arata excelent in orice fel de imbracaminte, ca atare poate provoca si poate iesi in evidenta indiferent ce ar purta.

Pe langa aceste modele, exista si varianta de a purta acele mini-fustite stil volanase, care si-au facut aparitia de ceva timp in magazinele online de profil, accesorii care sunt elegante si chiar sexy, fara a descoperi prea mult din pielea intima a purtatoarelor.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*