Valentine’s Day Vegetarian

Valentine’s Day Vegetarian

   

Orice zi e o ocazie de a sarbatori iubirea, insa o sarbatoare oficiala dedicata minunatului sentiment nu e putin lucru, ci ar trebui sa ne indemne spre a lasa grijile cotidiene la o parte si a da frau liber imaginatiei, alaturi de persoana iubita.

Exista o serie de joculete si ritualuri binecunoscute ce pot constitui moduri dragute de a petrece Valentine’s Day in cuplu, iar activitatea considerata poate cea mai romantica si dragastoasa dintre toate este, de departe, cina intima in doi.

O cina romantica poate fi organizata cu succes in intimitatea caminului, insa un lucru care spune cu glas tare “Te iubesc si te pretuiesc!” este a-ti invita partenera/partenerul intr-o locatie ce ofera un cadru unic experientei de Sf. Valentin.

De Valentine’s Day, Satya a adaugat ambientului sau magic 3 meniuri special concepute pentru indragostitii ce vor sa se infrupte dintr-un festin culinar ce imbina armonios principiile unei alimentatii sanatoase cu savoarea si unicitatea unor ingrediente si combinatii special concepute pentru ocazia data.

valentines-satya

La Satya, spatiu este parca desprins dintr-o poveste, avand un usor iz oriental, cald, ambiental si de-a dreptul invaluitor. In orice moment ai alege sa savurezi o masa la Satya, te vei bucura de acelasi mediu placut, cu decor ce debordeaza de bun gust si originalitate si care se remarca prin forme sferice linistitoare, canapele confortabile, lumini difuze si muzica relaxanta.

In plus, Satya ofera preparate diverse pentru fiecare tip de regim specific vegetarienilor, si anume raw-vegan, vegan si lacto-ovo-vegetarian. Denumirile meniurilor sunt mai mult decat sugestive: “RAWmantic Experience”, “Veganlicious Joy” si “Vegetarian Lovebirds”, iar fiecare tip de meniu contine un platou de antreuri diverse, un fel principal si un desert imbietor, la care se adauga bauturi la alegere, din partea casei.

Rezervarile din timp sunt necesare, intrucat Satya are deja clientii sai fideli ce aleg sa-si petreaca sarbatoarea iubirii an de an in locatia sa, insa merita efortul, doar fotografiile preparatelor promitand o experienta culinara de neuitat!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*