Zeama de varza

Zeama de varza

   

O colega de-a noastra sustinea mai demult ca zeama de varza (moare de varza) vindeca orice, si ca nu-i rea nici daca n-ai nimic de vindecat. Noi am crezut ca se refera la o terapeutica psihologica, in sensul de a bea zeama de varza in loc de alcool, la suparare :lol:. Ei bine, honni soit qui mal y pense, se pare ca se referea totusi la aplicatii cat se poate de fizice asupra sanatatii trupului, asa ca ne-am documentat. Intr-adevar, zeama de varza, ca medicament, face minuni, si este o bomba cu vitamine A, C si E.

Zeama de varza pentru constipatie

Asta e posibil sa nu fie o noutate, cum ca zeama de varza ar favoriza un tranzit intestinal mai rapid :), insa e important de stiut ca e unul dintre cele mai putin agresive laxative din cate exista. Pe langa efectul laxativ, zeama de varza detoxifica tractul digestiv. Foarte recomandata daca ati consumat manacaruri grase si grasute :).

Zeama de varza pentru hipotensiune

Se pare ca astfel a descoperit colega noastra beneficiile din zeama de varza. O doamna in varsta i-a recomandat-o pentru reglarea tensiunii, avand un efect mai sanatos si mai putin invaziv decat cafeaua. Un pahar de zeama de varza dupa fiecare masa, mai ales iarna ( vara e si greu de gasit ) tine tensiunea in limite perfect nomale.

Zeama de varza pentru febra

Greu de crezut, dar uneori actioneaza mai rapid si mai eficient decat orice medicament cu paracetamol. Unde mai pui ca este 100% natural, vine si cu beneficiile insirate mai sus, si nu ataca ficatul. La fel cum regleaza tensiunea, regleaza si temperatura corpului. In aceeasi ordine de idei, sensibilitatea la frig scade daca bei 1 pahar de zeama de varza pe zi. Pe asta am testat-o, si o recomandam “cu caldura” :lol:.

Dieta cu zeama de varza

Am ajuns si la punctul sensibil. Toata lumea stie ca varza e excelenta in diete, dar nimeni nu se gandeste la zeama de varza, deoarece contine sare. Este adevarat, dar eliminand sarea din tot restul alimentatiei, puteti tine o cura cu zeama de varza, care va va regla functiile organismului, il va detoxifia cat se poate de non-agresiv, si va va ajuta sa pierdeti kilograme intr-un ritm alert, dar nu exagerat. Cel mai important de stiut este ca poti controla un apetit exagerat, band zeama de varza.

Si, in fine, dar nu la sfarsit, zeama de varza pentru mahmureala este intr-adevar un leac rasverificat. Aviz amatorilor.

Nu uitati, orice terapie cu zeama de varza implica consumul a cel putin 3 litri de apa zilnic. Succes ­čść !

One Comment

  1. […] Pe aceeasi tema: http://www.goingout.ro/residence-spa/ De asemenea poti citi si aceasta pagina: http://www.bucatar.net/zeama-de-varza Tags: food matters, mancarea conteaza, mancarea medicament, prevenire […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*