Atelier de Gatit Vegetarian cu Andie

Atelier de Gatit Vegetarian cu Andie

   

Sfarsitul de toamna aduce cu sine, pe langa mega-reducerile de sezon care incep cu Black Friday, multe evenimente frumoase, educative si sanatoase.

Sa prezentam un curs / atelier de gatit vegetarian / vegan

Unul dintre ele va avea pe scena restaurantului vegetarian Satya, pe 24 noiembrie, avand in rolul principal pe Andie, de la Andie’s Veggies. Nonconformista in abordare si profesionista in prezentare, Andie ne invita sa invatam gateala burgerilor vegetarieni. Stiu ca burgerul este un cuvant mult-hulit, dar din ce-am inteles, la acest curs de “culinarie” vegetariana se vor prepara mai multe tipuri de burgeri sanatosi: vegani sau vegetarieni, copti sau mai stiu eu cum preparati, cu gust picant sau mai cumintei… etc.

 

Andie este ovo-lacto-vegetariana de aproximativ zece ani si are in dotare un iepuras alb. Nu, iepurele nu va participa la curs, desi Andie a incercat sa-i induca pasiunea pentru gatit, el inca mai prefera legumele nepreparate.

 

Pagina de Facebook a evenimentului este aici, in caz ca doriti sa aflati mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/563100350429400/

Retineti ca, datorita specificului interactiv al atelierului, numarul de participanti maxim admis este de 15 (cincisprezece), asa ca nu stati prea mult pe ganduri.

atelier-gatit-vegetarian

2 Comments

  1. […] Dupa preambulul obligatoriu, va fac cunoscut un atelier de gatit burgeri vegetarieni, cu Andie, eveniment care va avea loc la restaurantul Satya, duminica 24 noiembrie. Ieftin ar fi (40 leuti), interesant ar fi (domnita pare ca stie ce face din ce-am vazut pe blogul ei) si unde mai pui ca o sa va lafaiti intr-un loc de poveste, precum salonul Satya de la etaj. Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe blog la protagonista si la Bucatar. […]

  2. Cora says:

    “Tipuri de burgeri sanatosi” suna destul de interesant si sigur prezentarea va fi la fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*