Romania Goes Raw

Romania Goes Raw

   

Duminica am fost la targul “Romania Goes Raw”, din Rin Grand Hotel, etaj 13, sala Amsterdam, si-a fost placut (mai ales deserturile bio-eco gustoase), si deseori instructiv.

N-a fost o manifestare de mare anvergura, dar a fost relaxanta, in sala fiind aproximativ 15 standuri cu diverse produse sau servicii, multe dintre ele interesante. Roboteii de la Quark faceau sucuri de zor, iar prajiturelele ambalate frumos se vindeau repejor, ca si cartea Ligiei Pop (organizatoarea targului). Foarte interesante si haioase erau germinatoarele Quark, un fel de stropitori de curte in miniatura, probabil si cu influente benefice asupra qi-ului din locul in care sunt amplasate. 🙂

Asteptam ca la urmatoarea editie sa gasim mult mai multi expozanti, poate si ceva mai multe materiale care sa promoveze acest stil de viata. Iata cum s-au distrat si altii de Ziua Internationala Raw Vegan.

#

3 Comments

  1. StirideBine says:

    Si noi am fost la eveniment si ne-a placut foarte mult, mai ales dulciurile;)

  2. simona says:

    Buna,

    Am fost si eu acolo si cred ca a fost o initiativa mai mult decat buna. La cat mai multe astfel de manifestari. Am pus si eu pe blogul meu cate imagini de la eveniment:
    Romania cruda (sau primul targ raw vegan)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*