Ten Years After – vegetarieni

Ten Years After – vegetarieni

   

Membrii formatiei Ten Years After sunt vegetarieni, dar nu doar atat, ci si adeptii unui stil de viata sanatos, de foarte multi ani. Pentru cea de-a treia venire in Romania, solicita doar preparate vegetariene si multa apa.

Ten Years After – vegetarieni

Dacă în privinţa cabinei, cerinţele au fost foarte modeste, membri trupei dorind să aibă la dispoziţie doar oglindă, mobilier elementar şi prosoape, în privinţa alimentaţiei lucrurile sunt ceva mai nuanţate. Pentru vegetarieni se vor asigura preparate precum: musli organic, lapte de soia, sandwich-uri vegetariene cu pâine integrală, legume coapte, sushi vegetarian, crudităţi, humus, salată de roşii şi mozarella cu ulei de măsline, oţet balsamic şi frunze proaspete de busuioc.

Şi pentru masa principală a zilei, care va fi servită cu minim două ore înainte de începerea concertului au fost solicitate preparate adecvate vegetarienilor.

Pentru fiecare concert membri trupei îşi doresc să aibă la îndemână dispozitive pentru prepararea ceaiului şi cafelei (cu şi fără cofeină), iar în cabină au solicitat: fructe, sandwich-uri şi un mix de nuci şi fructe uscate, nesărate, o sticlă de cognac, doze cu bere şi răcoritoare, mai multe sortimente de vin nobil (alb, roşu şi rosé), apă plată, suc de roşii şi de portocale.

Ten Years After – vegetarieni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*